Publikavimo data: 2024-10-13
Namų gamybos kalakutiena su pupelėmis
Kalakutieną su pupelėmis galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Ši švelni liesa mėsa puikiai dera su ankštinėmis daržovėmis. O pupelės yra daugelio mikroelementų ir antioksidantų rekordininkės. Troškinami šie ingredientai sugeria vienas kito sultis. Keisdami prieskonių kiekį, galite pasiekti tobulą jums tinkantį aštrumą.
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio (iki 4 cm) kubeliais. Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Ant ugnies pastatykite storadugnį puodą, supilkite saulėgrąžų aliejų ir sudėkite svogūnus. Apkepkite jį iki auksinės spalvos ir sudėkite paruoštas morkas. Viską kartu troškinkite 4 minutes.
Žingsnis 2
Paruoštą mėsą sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol ji tolygiai pabals. Sudėkite pomidorų pastą, po minutės supilkite pusę puodelio karšto vandens. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę su sultimis sudėkite konservuotas pupeles. Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 5 minutes. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite patiekalą pagal skonį įberdami druskos ir prieskonių.
Kategorijos