Namų gamybos kalakutiena su pupelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Namų gamybos kalakutiena su pupelėmis

Kalakutieną su pupelėmis galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Ši švelni liesa mėsa puikiai dera su ankštinėmis daržovėmis. O pupelės yra daugelio mikroelementų ir antioksidantų rekordininkės. Troškinami šie ingredientai sugeria vienas kito sultis. Keisdami prieskonių kiekį, galite pasiekti tobulą jums tinkantį aštrumą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Namų gamybos kalakutiena su pupelėmis Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio (iki 4 cm) kubeliais. Svogūnus ir morkas supjaustykite mažais kubeliais. Ant ugnies pastatykite storadugnį puodą, supilkite saulėgrąžų aliejų ir sudėkite svogūnus. Apkepkite jį iki auksinės spalvos ir sudėkite paruoštas morkas. Viską kartu troškinkite 4 minutes.

Žingsnis 2

Namų gamybos kalakutiena su pupelėmis Žingsnis 2
Paruoštą mėsą sudėkite į keptuvę ir kepkite, kol ji tolygiai pabals. Sudėkite pomidorų pastą, po minutės supilkite pusę puodelio karšto vandens. Išmaišykite ir uždenkite dangčiu. Troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Namų gamybos kalakutiena su pupelėmis Žingsnis 3
Į keptuvę su sultimis sudėkite konservuotas pupeles. Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 5 minutes. Paragaukite ir, jei reikia, pakoreguokite patiekalą pagal skonį įberdami druskos ir prieskonių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos