Publikavimo data: 2025-08-20
Namų gamybos karbonadas
Daugelis žmonių mėgsta mėsą, o kai kurie be jos apskritai negali gyventi. Todėl beveik visos šeimininkės periodiškai kepa mėsą savo namiškiams, eksperimentuoja su marinatais ir prieskonių puokštėmis. Iškeptą mėsą galima patiekti ir karštą, ir šaltą, ant mėsos lėkštės ir sumuštinių.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Sudėkite prieskonius.
Žingsnis 3
Įtrinkite mėsą prieskonių mišiniu.
Žingsnis 4
Pasūdykite, apšlakstykite augaliniu aliejumi.
Žingsnis 5
Sandariai suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 10-12 valandų.
Žingsnis 6
Likus 2 valandoms iki kepimo mėsą išimkite iš šaldytuvo. Kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje 1 valandą. Tada nuimkite foliją ir 15 minučių kepkite viršutiniu režimu.
Žingsnis 7
Išimkite iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite 30 minučių.
Kategorijos