Namų gamybos karbonadas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Namų gamybos karbonadas

Daugelis žmonių mėgsta mėsą, o kai kurie be jos apskritai negali gyventi. Todėl beveik visos šeimininkės periodiškai kepa mėsą savo namiškiams, eksperimentuoja su marinatais ir prieskonių puokštėmis. Iškeptą mėsą galima patiekti ir karštą, ir šaltą, ant mėsos lėkštės ir sumuštinių.
Gaminimo laikas
780 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Namų gamybos karbonadas Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 2

Namų gamybos karbonadas Žingsnis 2
Sudėkite prieskonius.

Žingsnis 3

Namų gamybos karbonadas Žingsnis 3
Įtrinkite mėsą prieskonių mišiniu.

Žingsnis 4

Namų gamybos karbonadas Žingsnis 4
Pasūdykite, apšlakstykite augaliniu aliejumi.

Žingsnis 5

Namų gamybos karbonadas Žingsnis 5
Sandariai suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą 10-12 valandų.

Žingsnis 6

Namų gamybos karbonadas Žingsnis 6
Likus 2 valandoms iki kepimo mėsą išimkite iš šaldytuvo. Kepkite 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje 1 valandą. Tada nuimkite foliją ir 15 minučių kepkite viršutiniu režimu.

Žingsnis 7

Namų gamybos karbonadas Žingsnis 7
Išimkite iš orkaitės, uždenkite folija ir palikite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos