Namų gamybos mišrainė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Namų gamybos mišrainė

Populiari mišrainė, tačiau pagal paprastą receptą, be rūkytos mėsos. Aštrumą reguliuokite pagal savo skonį.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
36 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (31 bal.)

Žingsnis 1

Namų gamybos mišrainė Žingsnis 1
Išvirkite sultinį, geriausia kiaulienos sultinį.

Žingsnis 2

Namų gamybos mišrainė Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves.

Žingsnis 3

Namų gamybos mišrainė Žingsnis 3
Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 4

Namų gamybos mišrainė Žingsnis 4
Į svogūnus sudėkite morkas ir griežinėliais supjaustytas dešreles, tada pomidorų pastą.

Žingsnis 5

Atskiroje keptuvėje apkepkite griežinėliais supjaustytus agurkus.

Žingsnis 6

Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite kepsnį į sultinį ir troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 7

Sudėkite alyvuoges ir citriną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos