Publikavimo data: 2025-08-18
Namų gamybos mišrainė
Populiari mišrainė, tačiau pagal paprastą receptą, be rūkytos mėsos. Aštrumą reguliuokite pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį, geriausia kiaulienos sultinį.
Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 3
Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 4
Į svogūnus sudėkite morkas ir griežinėliais supjaustytas dešreles, tada pomidorų pastą.
Žingsnis 5
Atskiroje keptuvėje apkepkite griežinėliais supjaustytus agurkus.
Žingsnis 6
Kai bulvės bus paruoštos, sudėkite kepsnį į sultinį ir troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 7
Sudėkite alyvuoges ir citriną.
Kategorijos