Namų gamybos mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Namų gamybos mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis

Namų gamybos mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis yra ne tik skanus, bet ir maistingas patiekalas. Štai kodėl šis patiekalas įsimyli save nuo pat pirmojo šaukšto. Į hodžodžą įeina labai daug mėsos ir įvairių rūkytų mėsos gaminių.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Namų gamybos mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje. Į svogūnus sudėkite morkas, paskui agurkus ir tada pomidorų pastą. Ir paskutiniuoju šaukštu sudėkite rūkytą mėsą ir supjaustytas medžioklės dešreles.

Žingsnis 2

Namų gamybos mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis Žingsnis 2
Į puodą supilkite tris su puse litro, sudėkite rūkytą kumpį ir virkite 20 minučių. Tuo tarpu bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite bulves į sultinį. Kai bulvės bus paruoštos, supilkite bulvių apkepą ir įdėkite 6 griežinėlius citrinos, tada gerai pasūdykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos