Publikavimo data: 2024-06-23
Namų gamybos mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis
Namų gamybos mišrainė su medžioklinėmis dešrelėmis yra ne tik skanus, bet ir maistingas patiekalas. Štai kodėl šis patiekalas įsimyli save nuo pat pirmojo šaukšto. Į hodžodžą įeina labai daug mėsos ir įvairių rūkytų mėsos gaminių.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas sutarkuokite smulkia tarka. Svogūnus pakepinkite augaliniame aliejuje. Į svogūnus sudėkite morkas, paskui agurkus ir tada pomidorų pastą. Ir paskutiniuoju šaukštu sudėkite rūkytą mėsą ir supjaustytas medžioklės dešreles.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite tris su puse litro, sudėkite rūkytą kumpį ir virkite 20 minučių. Tuo tarpu bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite bulves į sultinį. Kai bulvės bus paruoštos, supilkite bulvių apkepą ir įdėkite 6 griežinėlius citrinos, tada gerai pasūdykite.
Kategorijos