Publikavimo data: 2024-10-14
Namų gamybos mišrainė su vištienos sparnais ir grietine
Šis patiekalas patiks visiems karštų sočių sriubų su dešra ir vištiena mėgėjams. Į šį patiekalą įeina trijų rūšių rūkyta dešra ir pagrindinis ingredientas - marinuoti agurkai. Dėl mėsos sriuba gaunasi saikingai sūri ir skani. Kiti ingredientai, pavyzdžiui, bulvės, svogūnai ir morkos, padaro sriubą sodresnę ir aromatingesnę.
Žingsnis 1
Kepkite svogūnus ir morkas multicooker keptuvėje su alyvuogių aliejumi įjungę kepimo režimą 3 minutes, kol svogūnai ir morkos visiškai iškeps.
Žingsnis 2
Tada į daržoves sudėkite mėsos produktus, viską išmaišykite ir kepkite dar apie 5 minutes. Sudėkite supjaustytas bulves ir užpilkite vandeniu.
Žingsnis 3
Įjunkite "sriubos" režimą ir virkite 40 minučių. Patiekite karštą su citrinos skiltele, alyvuogėmis ir šaukštu grietinės.
Kategorijos