Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru

Suktinukai yra japoniškas patiekalas iš ryžių ir jūros gėrybių. Šiandien mes juos pasigaminsime patys. Suktinukai labai skanūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru Žingsnis 1
Krabų lazdeles, sūrį, avokadą ir žuvį supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 2

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru Žingsnis 2
Išvirkite ryžius, nusausinkite. Įpilkite į keptuvę 1 šaukštą acto, išmaišykite.

Žingsnis 3

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru Žingsnis 3
Į gilų dubenį supilkite verdantį vandenį ir įpilkite 1 valgomąjį šaukštą acto. Šiuo vandeniu nuplaukite norio lapą.

Žingsnis 4

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru Žingsnis 4
Išlyginkite ryžius.

Žingsnis 5

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru Žingsnis 5
Ant ryžių išdėliokite žuvį, avokadą, sūrį ir krabų lazdeles.

Žingsnis 6

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru Žingsnis 6
Naudodami bambukinį kilimėlį susukite ritinėlius.

Žingsnis 7

Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru Žingsnis 7
Aštriu peiliu supjaustykite porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos