Publikavimo data: 2025-08-19
Namų gamybos suktinukai su upėtakiu ir marinuotu imbieru
Suktinukai yra japoniškas patiekalas iš ryžių ir jūros gėrybių. Šiandien mes juos pasigaminsime patys. Suktinukai labai skanūs.
Žingsnis 1
Krabų lazdeles, sūrį, avokadą ir žuvį supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 2
Išvirkite ryžius, nusausinkite. Įpilkite į keptuvę 1 šaukštą acto, išmaišykite.
Žingsnis 3
Į gilų dubenį supilkite verdantį vandenį ir įpilkite 1 valgomąjį šaukštą acto. Šiuo vandeniu nuplaukite norio lapą.
Žingsnis 4
Išlyginkite ryžius.
Žingsnis 5
Ant ryžių išdėliokite žuvį, avokadą, sūrį ir krabų lazdeles.
Žingsnis 6
Naudodami bambukinį kilimėlį susukite ritinėlius.
Žingsnis 7
Aštriu peiliu supjaustykite porcijomis.
Kategorijos