Publikavimo data: 2024-06-09
Naudinga brokolių sriuba
Gardi lengva brokolių sriuba yra vienas mėgstamiausių daugelio šeimininkių patiekalų. Pirmąjį patiekalą papildo naminiai makaronai. Dėl morkų, pomidorų ir brokolių sriuba įgauna spalvingą spalvą. Dėl sriubos tirštumo kiekviena šeimininkė gamina pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite 3 litrus vandens, sudėkite kumpius ir lauro lapą. Virkite, kol išvirs, pasūdykite.
Žingsnis 2
Paruoškite makaronus. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos, supilkite miltus ir užminkykite tešlą. Iškočiokite kočėlu į ploną sluoksnį. Leiskite tešlai šiek tiek apdžiūti ir supjaustykite makaronus šiaudeliais.
Žingsnis 3
Tada paimkite storadugnį puodą, įpilkite į jį šiek tiek saulėgrąžų aliejaus ir palaipsniui supilkite daržoves. Pirmiausia svogūnus, tada morkas. Porą minučių troškinkite ir sudėkite paprikas. Paskui paprikas sudėkite pomidorus ir šaukštą pomidorų, druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Supilkite sultinį į daržoves. Sudėkite bulves. Atvėsusią mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į sriubos puodą. Po mėsos sudėkite brokolius ir griežinėliais supjaustytus makaronus. Virkite, kol suminkštės.
Kategorijos