Publikavimo data: 2024-06-13
Naudingas kotletų receptas
Naudingas kotletų receptas pravers absoliučiai visoms šeimininkėms. Iš mėsos geriau imti atšaldytą vištienos filė. Jei renkatės produktą pakuotėje, įsitikinkite, kad ji sandari, o pagrindas sausas. Pati filė turėtų būti tolygios spalvos, be jokių vėlimo požymių. Šviežios vištienos aromatas vos juntamas. Atidėkite į šalį pernelyg didelius egzempliorius, tai rodo, kad paukščiui penėti buvo naudojami hormonai. Duonai kepti naudokite kokosų miltus.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Supjaustykite mėsą 1-1,5 cm storio plokštelėmis. Uždenkite maistine plėvele ir suplakite plaktuvu. Įsitikinkite, kad filė nesuplyšo. Pabarstykite pipirais ir druska, lengvai įtrinkite prieskonius į mėsą.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Sumaišykite kiaušinį su česnakiniu padažu ir pamerkite mėsą į šį mišinį. Tada apvoliokite miltuose. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir kepkite kotletus ant silpnos ugnies po 3 minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos