Publikavimo data: 2024-05-26
Naudingas suflė su malta jautiena
Jautienos suflė - idealus patiekalas vaikams ir dietos besilaikantiems žmonėms. Jautienos maltinukas neturi riebalų pertekliaus ir yra subalansuotos maistinių medžiagų sudėties. Mėsos suflė - jautienos ir kiaušinių baltymų derinys, todėl jis yra lengvai virškinamas, o kartu labai skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Jautieną ir svogūnus sumalkite mėsmale smulkiais tinkleliais. Į maltą mėsą pagal skonį įmaišykite kiaušinių trynius, druską ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Išplakite baltymus iki standžių putų ir supilkite į maltą jautieną bei svogūnus. Švelniai išmaišykite. Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Išklokite jautienos suflė. Kepkite 190C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių.
Kategorijos