Publikavimo data: 2024-06-09
Naudingas troškinys su vyšniomis
Troškinti patiekalai yra labai paplitęs, sveikas ir lengvai paruošiamas patiekalas. Renkantis įvairius tradicinės virtuvės produktus, jie ruošiami visose šalyse. Pagal mūsų receptą galėsite pasigaminti patį naudingiausią troškinį su vyšniomis, nesugaišdami tam daug laiko. Galite naudoti kitus sezoninius vaisius ir kaskart džiuginti svečius naujais desertais.
Žingsnis 1
Jei varškė sausa ar grūdėta, pertrinkite ją per sietelį arba suplakite trintuvu. Nuo varškės tekstūros priklauso troškinio tekstūra. Paruoštą varškę sudėkite į dubenį, supilkite pieną, persijotus kukurūzų miltus, druską, kiaušinį, cukrų ir vaniliną. Gerai išminkykite tešlą. Leiskite jai 20 minučių pailsėti kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Paruoštą sausą formą patepkite augaliniu aliejumi. Paruoštas uogas sudėkite vienu sluoksniu ant formos dugno. Varškės tešlą iškočiokite į sluoksnį ir uždenkite vyšnių sluoksniu. Dėkite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite šioje temperatūroje 40 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite trikampėliais.
Kategorijos