Žingsnis 1
Jei varškė sausa ar grūdėta, pertrinkite ją per sietelį arba suplakite trintuvu. Nuo varškės tekstūros priklauso troškinio tekstūra. Paruoštą varškę sudėkite į dubenį, supilkite pieną, persijotus kukurūzų miltus, druską, kiaušinį, cukrų ir vaniliną. Gerai išminkykite tešlą. Leiskite jai 20 minučių pailsėti kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Paruoštą sausą formą patepkite augaliniu aliejumi. Paruoštas uogas sudėkite vienu sluoksniu ant formos dugno. Varškės tešlą iškočiokite į sluoksnį ir uždenkite vyšnių sluoksniu. Dėkite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite šioje temperatūroje 40 minučių. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite trikampėliais.