Neapdorotas adzhika pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Neapdorotas adzhika

Adžika paprastai laikomas gruzinišku arba abchazišku patiekalu. Iš tiesų jis ten ir atsirado. Tačiau adžiką gamina ir kitos Kaukazo tautos. Kiekviena iš jų turi savų paslapčių ir ypatumų. Pavyzdžiui, naminė žalia adžika yra armėnų receptas, kuriame yra daug pomidorų ir nedidelis kiekis aitriųjų pipirų. Dėl šviežių daržovių tokia adžika yra labai sveika. Kaukaze net sakoma: "Kad ilgai gyventum, turi valgyti adžiką".
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Neapdorotas adzhika Žingsnis 1
Paruoškite daržovių padažą. Sumalkite pomidorus, paprikas, česnaką ir svogūną blenderiu. Viską sumaišykite. Įpilkite aliejaus, druskos ir acto. Vėl sumaišykite.

Žingsnis 2

Neapdorotas adzhika Žingsnis 2
Saugokite adžiką. Sudėkite daržovių mišinį į džiovintus stiklainius. Uždarykite juos dangteliais. Žalią adžiką laikykite šaldytuve, kad geriau išsilaikytų žiemą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos