Neįprasta adžika su graikiniais riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Neįprasta adžika su graikiniais riešutais

Visi jau seniai pripratę prie klasikinės adžikos, ji niekam nekelia nuostabos. Tačiau ajika gali būti ruošiama iš įvairiausių ingredientų, pagrindą sudaro tik aitrioji paprika. Tokia ne tik nustebins kitus, bet ir patiks paruošimo greičiu. Nereikia nieko virti, ji paruošiama paprastai ir pakankamai greitai.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
325 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Neįprasta adžika su graikiniais riešutais Žingsnis 1
Nupjaukite kalendrų uodegėles, kad liktų tik žalumynai. Riešutus lengvai paskrudinkite keptuvėje, kol jie įgaus savitą kvapą. Nulupkite paprikų sėklas, jei nenorite, kad ajika būtų pernelyg aštri.

Žingsnis 2

Neįprasta adžika su graikiniais riešutais Žingsnis 2
Sudėkite kalendrą, česnako skilteles, riešutus, karčiuosius pipirus į blenderio dubenį ir kruopščiai susmulkinkite. Supilkite vandenį ir druską ir dar kartą suplakite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
virti patiekalai, virti patiekalai, daržovių pusgaminiai, konservavimas, mažai kalorijų, labai aštrus, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai, česnakų pusgaminiai

Kategorijos