Publikavimo data: 2024-06-15
Neįprastas azu su kepenimis
Azu su kepenėlėmis - dar vienas įrodymas, kad šis universalus ir universalus patiekalas gali patirti įvairias kulinarines metamorfozes, tačiau išlikti autentiškas ir gardus. Klasikinio patiekalo universalumas leidžia paįvairinti skonius ir aromatus, virtuvėje sukurti kažką naujo, kas turi pilną teisę būti patiekta ant stalo. Be to, azu su kepenėlėmis paruošiamas daug greičiau.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną griežinėliais ir kepkite keptuvėje, kol suminkštės. Troškinkite jį 5 minutes, tada sudėkite kepenis. Troškinkite, kol kepenys iškeps.
Žingsnis 2
Į keptuvę su kepenėlėmis sudėkite kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus. Įdėkite pomidorų pastos, druskos, pipirų ir išmaišykite. Troškinkite dar kelias minutes ir išjunkite.
Kategorijos