Publikavimo data: 2024-06-16
Neįprastas chakhokhbili su grybais
Gruziniško čachochbili skonis nė kiek nesumažės, jei į jį pridėsite neįprastų ingredientų. Šiame recepte tai - grybai. Grybai ir mėsa, prieskoniai ir daržovės visada derinami geriausiai, todėl patiekalas įgauna naujų skonio, tekstūros ir aromato atspalvių. Šį patiekalą galima ruošti įprastai vakarienei arba sekmadienio popietę, kai apsilanko svečiai.
Žingsnis 1
Supjaustykite šlauneles mažesniais gabalėliais. Įberkite į jas druskos, pipirų ir recepte nurodytų prieskonių ir siųskite į keptuvę. Iškepus mėsai, į ją sudėkite smulkintą svogūną ir tarkuotą morką. Troškinkite 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite atsitiktiniais griežinėliais. Sudėkite juos į keptuvę su mėsa, svogūnais ir morkomis ir kepkite 2-3 minutes.
Žingsnis 3
Paruoškite chakhokhbili įdarą. Majonezą sumaišykite su stikline degtinės, pasūdykite ir supilkite į keptuvę su daržovėmis ir šlaunelėmis. Po to troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių.
Kategorijos