Publikavimo data: 2024-09-16
Neįprastas užkandis. Kiaušiniais ir svogūnais įdaryti blyneliai
Kiaušiniais ir svogūnais įdaryti blynai - senovinio užkandžio receptas, išsiskiriantis neįprastu paruošimo būdu. Paruoštas patiekalas būna labai skanus, švelnus ir maistingas. Išskirtinis užkandžio bruožas yra tas, kad įdaras dedamas ne į blynus, o kepamas kartu su jais. Kvietinius miltus galima pakeisti ruginiais, tuomet blynai įgaus naują skonį ir taps mažiau kaloringi.
Žingsnis 1
Pradėkite gaminti maistą. Atskirame dubenyje suplakite žalius vištienos kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos ir cukraus. Po to ingredientus suplakite. Tada į dubenį suberkite miltus, pieną ir sviestą. Mišinį kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais, o svogūną susmulkinkite. Tada sudėkite ingredientus į nedidelį dubenį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite patiekalą. Keptuvę pastatykite ant vidutinės ugnies ir palaukite, kol ji įkais. Tada supilkite šiek tiek tešlos ir paskirstykite ją ratu. Tada iš karto išdėliokite įdarą, kol masė dar neiškepė. Palaukite, kol blynas paruduos, ir apverskite jį įdaryta puse. Kai blynas bus paruoštas, dėkite jį į lėkštę. Pakartokite su visa tešla ir įdaru.
Kategorijos