Neįprasti focaccia kamuoliukai su įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Neįprasti focaccia kamuoliukai su įdaru

Itališka focaccia, pažodžiui reiškianti "židinyje kepta duona", šiame recepte transformavosi ir iš plokščios duonos virto apetitą žadinančiais tešlos rutuliukais su įdaru. Įdaras taip pat atkeliavo iš Viduržemio jūros regiono - alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai, sūris. Visa tai skanu ir apetitiška, ir vargu ar kam nors tai nepatiks. Jis ruošiamas kaip įprasti mielinės tešlos gaminiai, tačiau su "paslaptimi".
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Neįprasti focaccia kamuoliukai su įdaru Žingsnis 1
Iš miltų, druskos, cukraus, mielių ir alyvuogių aliejaus užminkykite tešlą. Minkykite bent 10 minučių, tada palikite pakilti maždaug 60 minučių.

Žingsnis 2

Neįprasti focaccia kamuoliukai su įdaru Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 15 dalių, kiekvieną iškočiokite į plokščią duoną, į kurios vidų dėkite mocarelos ir saulėje džiovintų pomidorų arba alyvuogių. Suformuokite rutulį.

Žingsnis 3

Neįprasti focaccia kamuoliukai su įdaru Žingsnis 3
Į kepimo indą sudėkite focaccia. Apšlakstykite kamuoliukus padažu ir pabarstykite parmezanu arba, jei norite, sezamo sėklomis. Kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos