Publikavimo data: 2024-05-25
Neįprasti rageliai su ryžių ir vištienos įdaru
Krepšeliai iš sluoksniuotos tešlos su ryžiais, mėsa ir net grietinėlės padažu gali būti puikiausias užkandis ar net pilnavertė vakarienė ar pietūs. Pagrindinis vaidmuo juose tenka įdarui ir padažui. Juose susilieja visi keptos mėsos, brokolių, prieskonių, sūrio, grietinės aromatai ir skoniai. Su įdaru teks paplušėti, bet produktas to vertas. Patikėkite, jūsų šeima tokius kepinius išgraibstys per kelias minutes.
Žingsnis 1
Įdarui ryžius ir filė išvirkite atskirai. Mėsą supjaustykite skaidulomis. Brokolius smulkiai supjaustykite. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Viską sumaišykite, pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 2
Tešlą supjaustykite trikampėliais, sudėkite įdarą ir susukite bandelės forma. Dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos ir 10 minučių kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Žingsnis 3
Paruoškite padažą aukštai pakeltoje keptuvėje. Ištirpinkite sviestą, suberkite krakmolą ir maišydami plaktuvu pakaitinkite dvi minutes. Tada supilkite sultinį, karštą pieną, grietinę ir smulkiai sutarkuotą sūrį. Supilkite druską ir cukrų ir virkite, kol sutirštės.
Žingsnis 4
Išimkite bandeles iš orkaitės. Užpilkite juos padažu ir vėl dėkite į orkaitę 20 minučių. Kepkite, kol lengvai apskrus.
Kategorijos