Publikavimo data: 2024-06-09
Neįprastos funchoza salotos
Artėjant šventei, žinoma, norite nustebinti svečius nauju patiekalu. Viskas prasideda nuo užkandžių ir baigiasi karštaisiais patiekalais. Ant šventinio stalo ne mažiau svarbios ir salotos. Majonezu užteptos salotos visiems jau nuobodžios. Todėl šios neįprastos ir skanios salotos iš "Funchoza" apskritai paįvairins meniu ir bus tarsi gaivaus oro gurkšnis.
Žingsnis 1
Pirmiausia užvirinkite vandenį, kai vanduo užvirs, sudėkite funchos ir virkite 2 minutes. Nusunkite vandenį ir supilkite actą bei augalinį aliejų, taip pat įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Ir palikite makaronus išbrinkti 30 minučių.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite plonais griežinėliais, pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu acto. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir kepkite, kol taps auksiniai. Po to į morkas supilkite aliejų, kuriame kepė svogūnai, suberkite smulkintą česnaką ir sudėkite funchozą. Taip pat supjaustykite agurką griežinėliais ir sumaišykite su funchoza.
Kategorijos