Nepaprasta krevečių kiautų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Nepaprasta krevečių kiautų sriuba

Jei nusipirkote žalių krevečių, neskubėkite išmesti kiautų, iš jų galima pagaminti neįprastą ir labai skanią sriubą. Ją paruošti nėra taip sudėtinga, kaip atrodo, ir užtruksite tik šiek tiek laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nepaprasta krevečių kiautų sriuba Žingsnis 1
Krevečių kiautus apkepkite 1 šaukšte sviesto ant silpnos ugnies, kol pašviesės. Storadugniame puode ištirpinkite 1 šaukštą sviesto, pakepinkite svogūną ir morką, kol suminkštės, supilkite sultinį arba vandenį bei vyną ir sudėkite apkeptus kiautus. Virkite 20 minučių, tada susmulkinkite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Nepaprasta krevečių kiautų sriuba Žingsnis 2
Mišinį pertrinkite per sietelį su mažomis skylutėmis, supilkite grietinėlę ir prieskonius ir užvirinkite. Jei konsistencija per skysta, sutirštinkite miltais, ištirpintais nedideliame kiekyje šalto vandens.

Žingsnis 3

Nepaprasta krevečių kiautų sriuba Žingsnis 3
Keptuvėje su trupučiu sviesto apkepkite krevečių mėsą, kol ji taps auksinė.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos