Nepaprastas troškinys su koldūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Nepaprastas troškinys su koldūnais

Koldūnai yra vienas mėgstamiausių daugelio šalių ir tautų patiekalų, kiekviena šalis turi savo unikalų receptą. Tačiau koldūnų gimtinė yra Kinija. Kinijoje koldūnai yra ritualinis patiekalas, jie gaminami Naujųjų metų dieną. Po šventinio stalo visa šeima susėda gaminti koldūnų ir valgo juos po 12 val. nakties, kaip visų šeimos narių vienybės simbolį.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
289 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Nepaprastas troškinys su koldūnais Žingsnis 1
Pakepinkite svogūną keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Dubenyje suplakite majonezą, druską, pipirus ir kiaušinius.

Žingsnis 2

Nepaprastas troškinys su koldūnais Žingsnis 2
Koldūnus sudėkite į kepimo formą, ant viršaus sudėkite svogūnus ir kiaušinius su majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 40 minučių 180C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos