Publikavimo data: 2024-06-09
Nepaprastas troškinys su koldūnais
Koldūnai yra vienas mėgstamiausių daugelio šalių ir tautų patiekalų, kiekviena šalis turi savo unikalų receptą. Tačiau koldūnų gimtinė yra Kinija. Kinijoje koldūnai yra ritualinis patiekalas, jie gaminami Naujųjų metų dieną. Po šventinio stalo visa šeima susėda gaminti koldūnų ir valgo juos po 12 val. nakties, kaip visų šeimos narių vienybės simbolį.
Žingsnis 1
Pakepinkite svogūną keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Dubenyje suplakite majonezą, druską, pipirus ir kiaušinius.
Žingsnis 2
Koldūnus sudėkite į kepimo formą, ant viršaus sudėkite svogūnus ir kiaušinius su majonezu, pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 40 minučių 180C temperatūroje.
Kategorijos