Publikavimo data: 2024-05-25
Nuggets orkaitėje
Pats žodis "grynuolis", nuo kurio kilo patiekalo pavadinimas, atsirado XIX a. ir iš pradžių reiškė aukso grynuolį. Pirmą kartą grynuolių receptas buvo sukurtas po šimto metų Amerikoje. Vištienos filė traškioje auksinėje plutelėje tikrai primena auksą! Siūlome grynuolius kepti ne keptuvėje, kaip numatyta originaliame recepte, o orkaitėje, taip išsaugant visas naudingąsias vištienos savybes.
Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite vienodo dydžio porcijomis.
Žingsnis 2
Vištieną pabarstykite prieskoniais ir druska.
Žingsnis 3
Vištieną gerai išmaišykite, kad prieskoniai ir druska tolygiai pasiskirstytų mėsoje.
Žingsnis 4
Vištieną apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 5
Kepimo skardą ištepkite augaliniu aliejumi ir sudėkite ant jos grybukus.
Žingsnis 6
Kepkite grynuolius orkaitėje 15-20 minučių.
Kategorijos