Nuoširdus mėsos sultinys rassolnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Nuoširdus mėsos sultinys rassolnik

Skani ir soti sriuba.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Nuoširdus mėsos sultinys rassolnik Žingsnis 1
Išvirkite sultinį.

Žingsnis 2

Nuoširdus mėsos sultinys rassolnik Žingsnis 2
Bulves supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sultinį. Aš iš anksto paruošiu rassolniką, išverdu perlinę sriubą, sudedu ją į maišelius ir užšaldau. Taip sutaupau virimo laiko.

Žingsnis 3

Nuoširdus mėsos sultinys rassolnik Žingsnis 3
Į sultinį įdedame vieną maišelį iš anksto išvirtos perlovkos, tada lengvai pakepiname svogūnus ir morkas.

Žingsnis 4

Nuoširdus mėsos sultinys rassolnik Žingsnis 4
Supjaustykite agurkus juostelėmis ir apkepkite keptuvėje.

Žingsnis 5

Nuoširdus mėsos sultinys rassolnik Žingsnis 5
Druskos ir prieskonių pagal skonį. Po 10 minučių rassolnik jau paruoštas!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos, rassolnik, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, sala, pietūs, morkų sezonas, česnakų sezonas, receptų knyga, rassolnik su perlu, sriubos su perlu, sriubos su perlu, sriubos su marinuotais agurkais, sriubos su pomidorų pasta, rassolnik su marinuotais agurkais

Kategorijos