Nuostabūs naminiai koldūnai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Nuostabūs naminiai koldūnai.

Kokie skanūs yra koldūnai. Ypač naminiai, todėl siūlau jums patiems pasigaminti šį nuostabų patiekalą.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
58 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, pagal skonį įberkite pipirų ir druskos.

Žingsnis 2

Nuostabūs naminiai koldūnai. Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su šiltu vandeniu ir šaukšteliu druskos, suberkite miltus, kol gausite tirštą ir tirštą tešlą.

Žingsnis 3

Nuostabūs naminiai koldūnai. Žingsnis 3
Iš tešlos iškočiokite apskritimą, į jo vidurį sudėkite mėsą. Paimkite jį už galų ir suriškite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos