Obuolių blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Obuolių blyneliai

Obuolių paplotėliai yra labai skanus ir sveikas patiekalas. Beveik vien tik iš obuolių jie yra saikingai kaloringi, saldūs ir sultingi. Paruošti bulvytes labai paprasta. Savo principu jie šiek tiek panašūs į bulvinius dantukus, nes obuoliai tešlai trinami ant tarkos. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams, taip pat gali būti patiekiamas kaip desertas.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
16 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Obuolių blyneliai Žingsnis 1
Sutarkuokite obuolius.

Žingsnis 2

Obuolių blyneliai Žingsnis 2
Tarkuotus obuolius sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite kiaušinius, miltus, cukrų ir cinamoną.

Žingsnis 3

Obuolių blyneliai Žingsnis 3
Viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Obuolių blyneliai Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite alyvuogių aliejaus arba augalinio aliejaus. Į ją dėkite kelis šaukštus tešlos su obuoliais.

Žingsnis 5

Obuolių blyneliai Žingsnis 5
Kepkite kepsnelius iš abiejų pusių ant mažos ugnies, kol taps auksiniai. Kad obuolių paplotėliai būtų mažiau riebūs, galite juos sudėti ant popierinio rankšluosčio.

Žingsnis 6

Obuolių blyneliai Žingsnis 6
Obuolių paplotėliai paruošti. Patiekite karštas. Į blynelius įpilkite uogienės, medaus, kondensuoto pieno arba klevų sirupo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos