Publikavimo data: 2024-03-26
Obuolių blyneliai
Obuolių paplotėliai yra labai skanus ir sveikas patiekalas. Beveik vien tik iš obuolių jie yra saikingai kaloringi, saldūs ir sultingi. Paruošti bulvytes labai paprasta. Savo principu jie šiek tiek panašūs į bulvinius dantukus, nes obuoliai tešlai trinami ant tarkos. Šis patiekalas puikiai tinka pusryčiams, taip pat gali būti patiekiamas kaip desertas.
Žingsnis 1
Sutarkuokite obuolius.
Žingsnis 2
Tarkuotus obuolius sudėkite į gilų dubenį. Sudėkite kiaušinius, miltus, cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 3
Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę. Įpilkite alyvuogių aliejaus arba augalinio aliejaus. Į ją dėkite kelis šaukštus tešlos su obuoliais.
Žingsnis 5
Kepkite kepsnelius iš abiejų pusių ant mažos ugnies, kol taps auksiniai. Kad obuolių paplotėliai būtų mažiau riebūs, galite juos sudėti ant popierinio rankšluosčio.
Žingsnis 6
Obuolių paplotėliai paruošti. Patiekite karštas. Į blynelius įpilkite uogienės, medaus, kondensuoto pieno arba klevų sirupo.
Kategorijos