Obuolių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Obuolių sriuba

Indiškos sriubos atmaina. Vaikai ją valgo su pasimėgavimu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Obuolių sriuba Žingsnis 1
Gerai nuplaukite vištienos šlauneles, sudėkite jas į puodą ir užpilkite 1,5 litro vandens. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Obuolių sriuba Žingsnis 2
Tuo tarpu morkas lengvai apkepkite svieste.

Žingsnis 3

Obuolių sriuba Žingsnis 3
Suberkite miltus ir karį. Išmaišykite ir kepkite ant silpnos ugnies 1 minutę.

Žingsnis 4

Obuolių sriuba Žingsnis 4
Nuolat maišydami palaipsniui pilkite vandenį. Virkite 5 minutes.

Žingsnis 5

Obuolių sriuba Žingsnis 5
Supjaustykite obuolį mažais gabalėliais.

Žingsnis 6

Obuolių sriuba Žingsnis 6
Į sultinį suberkite ryžius, obuolius ir kepsnius. Gerai išmaišykite ir virkite apie 10 minučių.

Žingsnis 7

Obuolių sriuba Žingsnis 7
Atvėsusią vištieną smulkiai supjaustykite ir sudėkite į puodą. Virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos