Olivier su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su rūkyta vištiena

"Olivier" - tai salotos, kurios yra vienas iš Naujųjų metų simbolių. Šios salotos taip pat tapo dažnu svečiu per kitas šventines vaišes. Patiekalas buvo populiarus dar SSRS, o laikui bėgant atsirado daug klasikinio recepto variantų. Vienas iš neįprastų - su rūkyta vištiena, dėl kurios salotos įgauna ypatingą skonį.
Gaminimo laikas
12 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Olivier su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Taip pat supjaustykite agurkus griežinėliais.

Žingsnis 3

Olivier su rūkyta vištiena Žingsnis 3
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 4

Olivier su rūkyta vištiena Žingsnis 4
Virtas ir nuluptas morkas supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 5

Olivier su rūkyta vištiena Žingsnis 5
Kietai virtus kiaušinius supjaustykite mažais gabalėliais.

Žingsnis 6

Olivier su rūkyta vištiena Žingsnis 6
Tinkamame inde sumaišykite susmulkintus produktus ir įpilkite majonezo.

Žingsnis 7

Olivier su rūkyta vištiena Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite prieskonių ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos