Publikavimo data: 2024-03-25
Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais
Kiekviena šeimininkė turi ypatingą tradicinių šventinių salotų skonį. Galite be galo žaisti su salotų ingredientais ir sukurti naują receptą. Tačiau yra paruoštas ir patikrintas variantas: dešrą pakeiskite vištiena ir įdėkite marinuotų agurkų. Taip pažįstamas salotų skonis nušvis naujomis spalvomis.
Žingsnis 1
Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves, kiaušinius ir morkas ir supjaustykite vienodais kubeliais.
Žingsnis 4
Susmulkintus produktus sudėkite į gilų dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite žirnelius, prieš tai nusausindami iš jų skystį.
Žingsnis 5
Belieka salotas pagardinti majonezu, druska ir pipirais pagal skonį, tada gerai išmaišyti.
Kategorijos