Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-25

Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais

Kiekviena šeimininkė turi ypatingą tradicinių šventinių salotų skonį. Galite be galo žaisti su salotų ingredientais ir sukurti naują receptą. Tačiau yra paruoštas ir patikrintas variantas: dešrą pakeiskite vištiena ir įdėkite marinuotų agurkų. Taip pažįstamas salotų skonis nušvis naujomis spalvomis.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 1
Mėsą atvėsinkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 2
Agurkus supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 3
Nulupkite bulves, kiaušinius ir morkas ir supjaustykite vienodais kubeliais.

Žingsnis 4

Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 4
Susmulkintus produktus sudėkite į gilų dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite žirnelius, prieš tai nusausindami iš jų skystį.

Žingsnis 5

Olivier su vištiena ir marinuotais agurkais Žingsnis 5
Belieka salotas pagardinti majonezu, druska ir pipirais pagal skonį, tada gerai išmaišyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos