Omletas su parmezano ir pomidorų įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Omletas su parmezano ir pomidorų įdaru

Omletas su sūriu ir pomidorais tiek karštas, tiek šaltas moksleiviams bus vienodai skanus, o svarbiausia - maistingas ir sveikas. Kiaušiniai ir sūris suteiks baltymų ir mineralinių medžiagų, reikalingų vaikų ir paauglių raumenims ir kaulams stiprinti, o pomidorai aprūpins organizmą A, C, B grupės vitaminais, alfa ir beta karotinu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas su parmezano ir pomidorų įdaru Žingsnis 1
Paruoškite omleto mišinį. Į dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos ir išplakite. Sodą apšlakstykite actu ir toliau plakant supilkite į mišinį. Galiausiai sudėkite pjaustytus pomidorus ir pusę tarkuoto sūrio, atsargiai išmaišykite, kad mišinys nesubyrėtų.

Žingsnis 2

Omletas su parmezano ir pomidorų įdaru Žingsnis 2
Iškepkite omletą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite į jį kiaušinių ir pomidorų mišinį. Kepkite ant didelės ugnies 2 minutes, tada sumažinkite ugnį ir mentele iškeptus omleto kraštus išsklaidykite į vidurį. Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 3-4 minutes. Tada nukelkite keptuvę nuo ugnies, apibarstykite omletą likusiu sūriu ir perlenkite per pusę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos