Omletas, virtas garuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Omletas, virtas garuose

Pusryčiai - tai valgis, kuriam nesinori skirti daug laiko, tačiau visi mėgsta skaniai pavalgyti. Virtas omletas yra būtent toks pusryčių variantas: jį labai lengva ir greita paruošti, jis švelnus ir skanus. Patiekalas yra mažai kaloringas ir sveikas. Kaip įdarą galite dėti kumpio arba vištienos, grybų arba alyvuogių ir eksperimentuoti su mėgstamais prieskoniais. Išbandykite ir mėgaukitės.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
6 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.59/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Omletas, virtas garuose Žingsnis 1
Giliame dubenyje įmuškite kiaušinius, supilkite pieną.

Žingsnis 2

Omletas, virtas garuose Žingsnis 2
Plakite plaktuvu arba šakute iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 3

Omletas, virtas garuose Žingsnis 3
Paimkite nedideles formeles, jų sieneles patepkite aliejumi.

Žingsnis 4

Omletas, virtas garuose Žingsnis 4
Pripildykite formeles omletu, dėkite į garintuvą ir virkite 8-10 minučių, kol omletas išbrinks.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos