Publikavimo data: 2024-09-22
Originalaus skonio mėsa su bulvėmis moliūgų puode
Reguliariai valgant moliūgą iš karto pastebimas teigiamas jo poveikis, nes jis pagreitina medžiagų apykaitą, padeda numesti svorio ir valo kepenis. O kiek naudos duos moliūgas, jei jis bus patiekiamas puode su mėsa! Mikroelementų ir vitaminų lobynas. Jei manote, kad tai užims daug laiko, taip nėra. Pasigaminkite moliūgo puodą - vienam, supjaustykite mėsą, bulves, jas apvirkite ir sudėkite į moliūgą - dviem. Tai visi procesai. Tačiau kokį patiekalą gausite! Jį galite dėti ant stalo ir nustebinti savo svečius bei namiškius.
Žingsnis 1
Paruoškite moliūgų puodą. Nupjaukite moliūgo viršų, tada iš vidaus iškrapštykite visą pluoštinį minkštimą ir sėklas.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite nedideliais atsitiktiniais gabalėliais ir apkepkite. Bulves supjaustykite kubeliais ir lengvai išvirkite. Pakepinkite svogūną ir kubeliais supjaustytas morkas, tada sumaišykite dubenyje. Įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Pripildykite moliūgų puodą mėsos ir daržovių. Į vidų įpilkite stiklinę vandens, ant viršaus užberkite smulkintų žolelių. Uždenkite dangčiu, daržoves patepkite augaliniu aliejumi. Perkelkite moliūgą į gilią formą, įpilkite stiklinę vandens ir siųskite kepti, kol maistas bus paruoštas, apie 2,5 valandos 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos