Publikavimo data: 2024-06-15
Originali kalakutienos šlaunelės azu
Kalakutiena ažu - kulinarinis virėjų eksperimentas, tačiau labai sėkmingas. Jei jautiena, kiauliena ir aviena yra kaloringos mėsos rūšys, tai kalakutiena laikoma dietine ir turi minimalų šių "kenksmingų" vienetų skaičių. Patiekalas gaunasi ne mažiau skanus ir aromatingas. Visi šie privalumai leidžia į savo mitybos planus įtraukti šį patiekalą ir patiems išrankiausiems "dietininkams".
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite plonais griežinėliais ir siųskite kepti į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi. Kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos, pasūdykite ir išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 2
Kalakutieną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į keptuvę su augaliniu aliejumi ir sviestu. Kepkite, kol paruduos, tada taip pat atidėkite į šalį.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite. Pirmiausia į keptuvę su aliejumi sudėkite svogūnus, tada morkas. Kepkite kelias minutes. Suberkite druską, cukrų, prieskonius ir pomidorus. Užpilkite verdančiu vandeniu, sudėkite mėsą, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių.
Žingsnis 4
Sutarkuokite agurkus ir sudėkite į keptuvę, tada sudėkite bulves. Po to sudėkite susmulkintas žoleles, išspaustą česnaką ir troškinkite kelias minutes.
Kategorijos