Originali kiauliena su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Originali kiauliena su marinuotais agurkais

Kiauliena yra skaniausia ir lengviausiai paruošiama mėsa. Todėl ji pirmauja pagal suvartojimą Europoje ir jau seniai išsikovojo savo vietą mūsų virtuvėje. Siūlome jums labai paprastą ir kartu originalų receptą iš pačių paprasčiausių ir biudžetinių produktų. Šiame paprastume slypi ryškaus patiekalo skonio paslaptis. Kiauliena gaunasi minkšta, su originaliu marinuotų agurkų skoniu.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali kiauliena su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoštą kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio (iki 5 cm) kubeliais. Taip ji greitai iškeps ir kartu neišdžius. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, įpilkite nedidelį kiekį saulėgrąžų aliejaus ir palikite kelioms minutėms marinuotis.

Žingsnis 2

Originali kiauliena su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Ant ugnies pastatykite keptuvę ir gerai įkaitinkite. Įdėkite marinuotą kiaulieną ir kepkite 10 minučių ant didelės ugnies nuolat maišydami, kol mėsos paviršius pabals. Sumažinkite ugnį, supilkite pusę puodelio vandens, sandariai uždenkite ir troškinkite 30 minučių.

Žingsnis 3

Originali kiauliena su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais, agurkus - ne storesniais nei centimetro žiedais. Supjaustytas daržoves sudėkite į keptuvę ir kepkite ant didelės ugnies, kol suminkštės. Supilkite pomidorų padažą, prieskonius ir gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir 5 minutes troškinkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos