Originali kiaulienos jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Originali kiaulienos jautienos kepsnys

Nors jautienos kepsnys yra tik angliškas patiekalas iš dideliais gabalais keptos jautienos, jis gali būti gaminamas ir iš geros kokybės kiaulienos. Dabartinėje versijoje naudojami tokie puikūs ingredientai kaip baltasis vynas, imbieras. Pridėjus sojų padažo, prieskonių, jis praturtinamas skoniu, tampa sultingas ir įgauna įdomią tekstūrą. Tokią mėsą gali paruošti ir nepatyrę virėjai, svarbiausia laikytis recepte numatyto prieskonių rinkinio.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 1
Įtrinkite mėsą pipirais ir prieskoniais. Kepkite ant grotelių iš visų pusių, kol mėsa įgaus gražią spalvą.

Žingsnis 2

Originali kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 2
Į puodą įpilkite aliejaus ir pakepinkite griežinėliais supjaustytus porus ir česnakus. Supilkite vyną, sojų padažą, vandenį ir tarkuotą imbierą. Užvirinkite.

Žingsnis 3

Originali kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 3
Kepamą mėsą sudėkite į puodą su prieskoniais. Troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos