Publikavimo data: 2024-06-08
Originali kiaulienos jautienos kepsnys
Nors jautienos kepsnys yra tik angliškas patiekalas iš dideliais gabalais keptos jautienos, jis gali būti gaminamas ir iš geros kokybės kiaulienos. Dabartinėje versijoje naudojami tokie puikūs ingredientai kaip baltasis vynas, imbieras. Pridėjus sojų padažo, prieskonių, jis praturtinamas skoniu, tampa sultingas ir įgauna įdomią tekstūrą. Tokią mėsą gali paruošti ir nepatyrę virėjai, svarbiausia laikytis recepte numatyto prieskonių rinkinio.
Žingsnis 1
Įtrinkite mėsą pipirais ir prieskoniais. Kepkite ant grotelių iš visų pusių, kol mėsa įgaus gražią spalvą.
Žingsnis 2
Į puodą įpilkite aliejaus ir pakepinkite griežinėliais supjaustytus porus ir česnakus. Supilkite vyną, sojų padažą, vandenį ir tarkuotą imbierą. Užvirinkite.
Žingsnis 3
Kepamą mėsą sudėkite į puodą su prieskoniais. Troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį 50 minučių.
Kategorijos