Publikavimo data: 2025-08-16
Originali kiaulienos nugarinė, kepta šoninėje
Kiauliena pasaulio kulinarijoje naudojama įvairiais būdais. Šis skanus produktas tinka daugeliui patiekalų, o kiekviename iš jų jis išsiskiria savo skoniu ir tekstūra. Kiauliena, kepta šoninėje, yra dar vienas nepakartojamas patiekalas, kurį galima patiekti ir šeimai, ir svečiams. Jis nenuvils nei skoniu, nei išvaizda, o priešingai - nustebins nepaprastu sultingumu, kurį mėsai suteikia šoninė.
Žingsnis 1
Padėkite kiaulienos nugarinę ant stalo. Pagardinkite druska, pipirais ir pabarstykite rūkyta paprika. Tada smulkiai supjaustykite česnaką ir apibarstykite juo mėsą. Palikite ją šiek tiek pailsėti.
Žingsnis 2
Ant folija išklotos kepimo skardos sudėkite šoninės juosteles. Į vidurį įdėkite nugarinę ir apvyniokite ją šonine. Tada suvyniokite mėsą į foliją ir siųskite į orkaitę. Pirmiausia kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje, tada foliją nuimkite ir palikite orkaitėje dar 10 minučių.
Kategorijos