Publikavimo data: 2024-06-08
Originali kivių kiauliena
Kiauliena yra labiausiai vartojama mėsa pasaulyje, ją šeimininkės jau seniai ir sėkmingai naudoja kasdieniame ir šventiniame valgiaraštyje. Siūlome jums originalų ir ingredientų požiūriu egzotišką receptą. Jį paruošti nėra sudėtinga, tačiau skonis nustebins jūsų namiškius ir svečius. Neįprastas kivių skonis padės atskleisti ir pabrėžti mėsos skonį. Išdrįskite to imtis, šis patiekalas taps jūsų firminiu patiekalu.
Žingsnis 1
Paruoštą kiaulieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, jie turi būti vienodo dydžio, pagal mūsų receptą - apie 4 cm. Tokio dydžio gabaliukai greitai iškeps ir kartu nepraras sultingumo.
Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite pusės centimetro storio žiedais. Nulupkite kivius ir sutrinkite iki tyrės. Dubenyje sumaišykite paruoštą mėsą, svogūnus ir kivius, pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais, uždenkite ir palikite vėsioje vietoje marinuotis 1 valandą.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir leiskite jam įkaisti. Sudėkite marinuotą kiaulieną, minutę kepkite ant didelės ugnies, tada uždenkite dangčiu, sumažinkite dujas ir troškinkite 40 minučių.
Kategorijos