Originali marinuota vištiena su česnakiniu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Originali marinuota vištiena su česnakiniu padažu

Po marinavimo iškepta vištiena su apetitą keliančia apskrudusia plutele - puikus patiekalas pietums ar vakarienei, taip pat svečiams priimti. Toks patiekalas patiks bet kuriam valgytojui. Jam paruošti nereikia ypatingų pastangų. Skerdiena turi būti marinuojama, o po to kepama. Daug darbo su juo nėra, tačiau toks maistas teikia daug malonumo, ypač kai derinamas su salotomis ar mėgstamu garnyru.
Gaminimo laikas
1470 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
1 g

Ingredientai (12)

Porcijos
6
2000.00 g
5.00 vnt.
1.00 vadovas
3.00 st. š.
1.00 st. š.
pagal skonį
1.00 vnt.
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.33/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali marinuota vištiena su česnakiniu padažu Žingsnis 1
Užvirinkite actą su lauro lapais, pipirų grūdeliais, medumi ir druska. Atvėsinkite ir supilkite mineralinį vandenį. Vištieną užpilkite marinatu, uždėkite ant viršaus svorį ir palikite vėsioje vietoje 24 valandoms.

Žingsnis 2

Originali marinuota vištiena su česnakiniu padažu Žingsnis 2
Išimkite vištieną iš marinato, pabarstykite prieskoniais. Perkelkite į kepimo skardą, uždenkite folija. Kepkite 40 minučių iki 200 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Tada kepkite be folijos dar 20-25 minutes, kol apskrus.

Žingsnis 3

Originali marinuota vištiena su česnakiniu padažu Žingsnis 3
Česnakų padažui česnaką sutarkuokite ir sumaišykite su 50 ml vandens, alyvuogių aliejumi, maltais pipirais ir citrinos sultimis. Šiek tiek pagardinkite druska ir užpilkite ant karštos vištienos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai