Originali mišrainė su kiauliena ir bulguru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Originali mišrainė su kiauliena ir bulguru

Solyanka su bulguru, atsižvelgiant į naudingąsias kruopų savybes, į patiekalo sudėtį įtraukia daug skaidulų, dėl kurių jis garsėja. Dėl šių priežasčių manoma, kad kruopos yra gera alternatyva grikiams ir net rudiesiems ryžiams. Be to, jos turi daug vitaminų ir svarbių mineralinių medžiagų. Bulgur yra vienas iš pagrindinių sudedamųjų dalių valgomojo patiekalo sudėtyje, o kitaip jis ruošiamas pagal klasiką.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali mišrainė su kiauliena ir bulguru Žingsnis 1
Kiaulieną išvirkite pasūdytame vandenyje. Tada pakepinkite smulkintą svogūną ir tarkuotas morkas. Supjaustykite kumpį ir dešrą batonais, o medžioklinę dešrą - žiedais ir troškinkite su svogūnu bei morkomis.

Žingsnis 2

Originali mišrainė su kiauliena ir bulguru Žingsnis 2
Įmaišykite griežinėliais supjaustytą rūgštųjį agurką. Sudėkite pomidorų pastą, uždenkite dangčiu ir troškinkite 5-10 minučių.

Žingsnis 3

Originali mišrainė su kiauliena ir bulguru Žingsnis 3
Supjaustykite kiaulieną batonais ir suberkite ją į sultinį kartu su bulguru. Tada sudėkite troškintus ingredientus, agurkus ir pomidorus ir virkite, kol bulguras bus paruoštas. Galiausiai sudėkite smulkintas alyvuoges ir supilkite citrinos sultis. Virkite 5 minutes ir išjunkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos