Originali mišrainė su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Originali mišrainė su ryžiais

"Solyanka" yra vienas populiariausių karštųjų pirmųjų kursų. Tai klasikinis sovietų ir rusų virtuvės patiekalas. Pagal klasikinį receptą sriuba verdama stačiame mėsos, žuvies arba grybų sultinyje su aštriais prieskoniais. Siūlome eksperimentuoti su ingredientais ir išgauti naują skonį. Mūsų receptas leis pakankamai greitai paruošti skanią mišrainę iš jau virtos mėsos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
206 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.32/5 (37 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originali mišrainė su ryžiais Žingsnis 1
Nupjaukite rūkytos vištienos šlaunelės mėsą. Likusius kaulus sudėkite į puodą su šaltu vandeniu ir užvirinkite. Virkite sultinį ant silpnos ugnies 20 minučių.

Žingsnis 2

Originali mišrainė su ryžiais Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais griežinėliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite svogūnus ir kepkite 3 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Originali mišrainė su ryžiais Žingsnis 3
Agurkus sutarkuokite stambia tarka. Žvėrienos dešreles, dešrą ir kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite griežinėlius į svogūną ir kepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą ir dar 5 minutes pakepinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Originali mišrainė su ryžiais Žingsnis 4
Iš anksto išmirkytus ryžius sudėkite į puodą su sultiniu ir virkite 10 minučių. Vištieną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į puodą. Į puodą sudėkite keptą rūkytą mėsą, svogūnus ir agurkus. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir alyvuogių. Virkite dar 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos