Publikavimo data: 2024-10-13
Originali mišrainė su ryžiais
"Solyanka" yra vienas populiariausių karštųjų pirmųjų kursų. Tai klasikinis sovietų ir rusų virtuvės patiekalas. Pagal klasikinį receptą sriuba verdama stačiame mėsos, žuvies arba grybų sultinyje su aštriais prieskoniais. Siūlome eksperimentuoti su ingredientais ir išgauti naują skonį. Mūsų receptas leis pakankamai greitai paruošti skanią mišrainę iš jau virtos mėsos.
Žingsnis 1
Nupjaukite rūkytos vištienos šlaunelės mėsą. Likusius kaulus sudėkite į puodą su šaltu vandeniu ir užvirinkite. Virkite sultinį ant silpnos ugnies 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoštą svogūną supjaustykite mažais griežinėliais. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite svogūnus ir kepkite 3 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Agurkus sutarkuokite stambia tarka. Žvėrienos dešreles, dešrą ir kumpį supjaustykite plonais griežinėliais. Sudėkite griežinėlius į svogūną ir kepkite 5 minutes. Sudėkite pomidorų pastą ir dar 5 minutes pakepinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Iš anksto išmirkytus ryžius sudėkite į puodą su sultiniu ir virkite 10 minučių. Vištieną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į puodą. Į puodą sudėkite keptą rūkytą mėsą, svogūnus ir agurkus. Įberkite druskos, juodųjų pipirų ir alyvuogių. Virkite dar 5 minutes.
Kategorijos