Publikavimo data: 2025-08-19
Originalios salotos su kukurūzais ir marinuotais svogūnais
Gausios, sveikos ir ryškios kukurūzų ir marinuotų svogūnų salotos tinka kaip garnyro priedas arba atskiras patiekalas. Marinuojant svogūnai praranda kartumą ir įgauna naują ryškų skonį, papildantį šviežias daržoves. Naudingos ir daug baltymų turinčios pupelės ir kukurūzai ilgam pasotins organizmą. Jei norite, į salotas galite įdėti šviežių agurkų, salotų lapų ir įvairių žalumynų.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite actą ir cukrų. Supjaustytus svogūnus sudėkite į dubenį su actu ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite pjaustytus pomidorus, paprikas, pupeles ir kukurūzus, tada sudėkite marinuotus svogūnus. Pagardinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi. Išmaišykite.
Kategorijos