Originalus chakhokhbili su konjaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Originalus chakhokhbili su konjaku

Chakhokhbili yra populiarus gruzinų patiekalas. Per du šio patiekalo gyvavimo šimtmečius jo receptas šiek tiek pasikeitė. Anksčiau jis buvo gaminamas iš fazano mėsos. Tačiau dabar fazanas yra retas paukštis, todėl dabar čachochbili gaminamas iš vištienos. Šio patiekalo gaminimo receptų susikaupė daug. Originalus kvapnus čachochbili gaminamas iš vištienos su daržovėmis, pridedant konjako ir gruziniškų prieskonių. Dėl konjako mėsa tampa ypač švelni, minkšta ir tirpsta burnoje.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalus chakhokhbili su konjaku Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir nulupkite odą. Supjaustykite ją nedidelėmis porcijomis.

Žingsnis 2

Originalus chakhokhbili su konjaku Žingsnis 2
Į gilią keptuvę įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite ant didelės ugnies 4-5 minutes.

Žingsnis 3

Originalus chakhokhbili su konjaku Žingsnis 3
Į keptuvę su kepta vištiena sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 4

Originalus chakhokhbili su konjaku Žingsnis 4
Pomidorus porai minučių panardinkite į verdantį vandenį. Išimkite juos ir palikite po tekančiu šaltu vandeniu, kol žievelės suplyš. Ištraukite ir išimkite. Pomidorus supjaustykite kvadratėliais. Sudėkite juos į keptuvę ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 5

Originalus chakhokhbili su konjaku Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite petražoles. Į troškintą vištieną ir pomidorus sudėkite petražoles, bazilikus, apynius, lauro lapą ir brendį. Uždenkite keptuvę dangčiu ir kepkite chakhokhbili dar 20 minučių. Smulkiai supjaustykite česnaką. Sudėkite jį į troškintą vištieną ir daržoves. Pagardinkite patiekalą pipirais, druska ir virkite dar kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos