Publikavimo data: 2024-06-16
Originalūs cukinijų blyneliai su lašiša
Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad cukinijos ir lašiša - tarsi susiliejantis patiekalas. Kartais tokių produktų derinys atrodo netikėtas, tačiau šis patiekalas pateisina save viskuo - skoniu, aromatu, tekstūra. Kartu pagrindinis jo privalumas - maistinė vertė. Cukinijos patenkina vitamino C poreikį, o lašiša - omega-3 riebalų poreikį. Tai suteikia mums stiprią imuninę apsaugą. Įdomu tai, kad patiekalas nėra toks sudėtingas ir gana smarkiai paįvairins šeimos mitybą.
Žingsnis 1
Sudėkite cukinijas į trintuvą ir susmulkinkite iki minkštimo. Sudėkite ją į dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir druską. Tada supilkite vandenį ir išminkykite tešlą iki tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir supilkite dalį cukinijų mišinio. Kepkite po uždaru dangčiu iš abiejų pusių, kol iškeps.
Žingsnis 3
Supjaustykite žuvį griežinėliais. Ant paruošto blyno užtepkite varškės, sudėkite lašišos griežinėlius ir uždenkite kita blyno puse.
Kategorijos