Originalus moliūguose keptas kalakutas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-13

Originalus moliūguose keptas kalakutas.

Namų šeimininkės žino daugybę šios Europos virtuvėje labai populiarios mėsos gaminimo būdų. Kepimas yra vienas populiariausių ir paprasčiausių. Labai svarbu ir tai, kad kepimas leidžia išsaugoti visas naudingąsias ingredientų savybes, todėl šie patiekalai yra labai sveiki. Siūlome jums originalų kalakutienos kepimo moliūge, kuris yra naudingų medžiagų kdadesus, receptą.
Gaminimo laikas
1442 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Originalus moliūguose keptas kalakutas. Žingsnis 1
Išpjaukite kalakutą. Paruoštą svogūną supjaustykite vidutinio storio žiedais. Smulkiai supjaustykite žoleles. Paruoštą kalakutieną pabarstykite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Sudėkite į dubenį, užpilkite svogūnais ir žolelėmis. Palikite marinuotis vėsioje vietoje apie 24 valandas.

Žingsnis 2

Originalus moliūguose keptas kalakutas. Žingsnis 2
Nupjaukite moliūgo dangtį. Pro šią angą išimkite iš moliūgo sėklas. Moliūgo viduje turi būti pakankamai vietos, kad tilptų visa mėsa. Įdėkite marinuotą mėsą. Uždenkite nupjautu dangčiu.

Žingsnis 3

Originalus moliūguose keptas kalakutas. Žingsnis 3
Sudėkite moliūgą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir siųskite į 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 2 valandoms. Per šį laiką moliūgas turi suminkštėti, bet neprarasti formos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos