Publikavimo data: 2024-10-13
Originalus moliūguose keptas kalakutas.
Namų šeimininkės žino daugybę šios Europos virtuvėje labai populiarios mėsos gaminimo būdų. Kepimas yra vienas populiariausių ir paprasčiausių. Labai svarbu ir tai, kad kepimas leidžia išsaugoti visas naudingąsias ingredientų savybes, todėl šie patiekalai yra labai sveiki. Siūlome jums originalų kalakutienos kepimo moliūge, kuris yra naudingų medžiagų kdadesus, receptą.
Žingsnis 1
Išpjaukite kalakutą. Paruoštą svogūną supjaustykite vidutinio storio žiedais. Smulkiai supjaustykite žoleles. Paruoštą kalakutieną pabarstykite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite. Sudėkite į dubenį, užpilkite svogūnais ir žolelėmis. Palikite marinuotis vėsioje vietoje apie 24 valandas.
Žingsnis 2
Nupjaukite moliūgo dangtį. Pro šią angą išimkite iš moliūgo sėklas. Moliūgo viduje turi būti pakankamai vietos, kad tilptų visa mėsa. Įdėkite marinuotą mėsą. Uždenkite nupjautu dangčiu.
Žingsnis 3
Sudėkite moliūgą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir siųskite į 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintą orkaitę 2 valandoms. Per šį laiką moliūgas turi suminkštėti, bet neprarasti formos.
Kategorijos