Publikavimo data: 2024-06-15
Originalus silkės filė paštetas sumuštiniams
Sumuštiniai yra mėgstamas užkandis prie rytinės arbatos ar kavos. Tačiau jie gali būti ne tik su dešra ar kitais mėsos gaminiais. Nukrypstant nuo stereotipų, labai įdomius, originalius ir sveikesnius sumuštinius galima paruošti su lengvai sūdytos silkės užtepėle ar paštetu. Tai užtruks vos 15 minučių. Beje, silkė lenkia daugelį giminingų rūšių vitaminų, mineralinių medžiagų ir omega-3. Ji laikoma supermaistu kartu su lašiša ir kitomis riebiomis žuvimis.
Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną, nuluptą obuolį ir obuolį su šerdimi atsitiktiniais gabalėliais. Kiaušinius ir silkės filė stambiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Visus ingredientus sumalkite mėsmale. Į juos įpilkite augalinio aliejaus ir minkšto sviesto. Į dubenį sudėkite raudonuosius ikrus ir atsargiai išmaišykite.
Kategorijos