Publikavimo data: 2025-08-20
Originalus silkės ritinys po kailiniais
Salotos "Silkė po kailiu" pagrįstai gali būti vadinamos sovietinės virtuvės paveldu. Ji buvo ruošiama beveik kiekvienoje šeimoje Naujųjų metų stalui, nes produktų sudėtis net ir tais laikais buvo labai prieinama. Burokėliai, morkos, bulvės ir silkė buvo sluoksniais išdėlioti didelėje lėkštėje. Kokybiškame Provanse mirkytų daržovių skonis kartu su apetitą žadinančia sūdyta žuvimi nepaliko abejingų. Vėliau atsirado restoranai su suši ir suktinukais. Suderinkite modernų pateikimą ir tradicinį skonį, ir gera nuotaika šventėje jums bus garantuota.
Žingsnis 1
Žuvį supjaustykite filė, nuimkite odą ir išimkite mėsą nuo kaulo. Tada, jei įmanoma, pašalinkite smulkius kaulus, kad jie nepatektų į patiekalą. Žuvies filė labai smulkiai supjaustykite peiliu, o daržoves ir kiaušinius atskirai sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Ant maistinės plėvelės sluoksniais sudėkite salotas: burokėlius, bulves, morkas ir žuvį su smulkiai supjaustytais svogūnais.
Žingsnis 3
Kiekvieną sluoksnį patepkite majonezu, kad salotos būtų sultingos ir sultingos. Tada suvyniokite salotas ir suvyniokite jas į kitą maistinės plėvelės sluoksnį. Padėkite į šaldytuvą bent 180 minučių, kad sukietėtų.
Kategorijos