Publikavimo data: 2025-08-18
Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais
Mėsa būna minkšta ir sultinga, o miško malūnai suteikia nepakartojamą skonį.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1 cm pločio plokštelėmis, apskrudinkite, pasūdykite iš dviejų pusių.
Žingsnis 2
Dėkite į kepimo formą, ištepkite majonezu, išdėliokite atsitiktinai supjaustytus svogūnus.
Žingsnis 3
Sudėkite į lėkštes supjaustytas bulves, pabarstykite likusia puse svogūno, pabarstykite paprika ir druska.
Žingsnis 4
Grybus sudėkite ant bulvių, užpilkite pienu arba vandeniu, uždenkite folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.
Žingsnis 5
Likus 10 minučių iki kepimo nuimkite foliją, pabarstykite sūriu.
Kategorijos