Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais

Mėsa būna minkšta ir sultinga, o miško malūnai suteikia nepakartojamą skonį.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1 cm pločio plokštelėmis, apskrudinkite, pasūdykite iš dviejų pusių.

Žingsnis 2

Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais Žingsnis 2
Dėkite į kepimo formą, ištepkite majonezu, išdėliokite atsitiktinai supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 3

Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais Žingsnis 3
Sudėkite į lėkštes supjaustytas bulves, pabarstykite likusia puse svogūno, pabarstykite paprika ir druska.

Žingsnis 4

Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais Žingsnis 4
Grybus sudėkite ant bulvių, užpilkite pienu arba vandeniu, uždenkite folija ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 1 valandą.

Žingsnis 5

Orkaitėje kepta mėsa su bulvėmis ir grybais Žingsnis 5
Likus 10 minučių iki kepimo nuimkite foliją, pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos