Publikavimo data: 2024-03-27
Orkaitėje kepta vištienos filė
Vištienos krūtinėlės filė puikiai dera su sojų padažu, todėl jis labai dažnai naudojamas kaip marinatas. Vištienos filė marinuojama sojų padaže su prieskoniais, o tada kepama orkaitėje. Patiekalas paruošiamas labai greitai ir paprastai. Paruošta filė supjaustoma griežinėliais, užpilama terijakio padažu ir pabarstoma sezamo sėklomis. Taip patiekiamas patiekalas įgauna azijietiškų natų. Jei neturite terijakio padažo, jį galite pakeisti saldžiarūgščiu padažu arba bet kokiu kitu jums patinkančiu padažu.
Žingsnis 1
Sudėkite filė į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Filė užpilkite sojų padažu ir augaliniu aliejumi. Įberkite juodųjų pipirų ir paprikos. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Palikite filė marinuotis 10 minučių.
Žingsnis 4
Sudėkite filė į kepimo indą arba ant kepimo skardos ir pašaukite į orkaitę maždaug 20-25 minutėms.
Žingsnis 5
Virtą vištienos filė supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Vištienos filė užpilkite terijakio padažu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Paruošta. Mėgaukitės.
Kategorijos