Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis

Tokiu pavidalu šnicelis būna minkštas ir skanus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
228 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 1
Marinuokite šnicelį prieskoniuose, aliejuje.

Žingsnis 2

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite, sudėkite česnaką.

Žingsnis 3

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 3
Sudėkite miltus, kiaušinį, sūrį, majonezą.

Žingsnis 4

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 4
Viską išmaišykite ir palikite kuriam laikui (aš palikau per naktį).

Žingsnis 5

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 5
Jaunas, griežinėliais supjaustytas žalias bulves sumaišykite su adygeum druska ir aliejumi.

Žingsnis 6

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 6
Sudėkite jį ant svogūnų.

Žingsnis 7

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 7
Formuokite šnicelį plokščiais pyragėliais.

Žingsnis 8

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 8
Apšlakstykite graikišku jogurtu ir sojų padažu.

Žingsnis 9

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 9
Ant viršaus uždėkite pomidorų ir žaliųjų svogūnų.

Žingsnis 10

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 10
Druska, pipirai ir galima aptepti likusiu jogurtu, pašauti į orkaitę, kol bus paruošti.

Žingsnis 11

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 11
Kai jis bus paruoštas, išimkite jį iš orkaitės.

Žingsnis 12

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 12
Pabarstykite sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę, net jei ji jau išjungta.

Žingsnis 13

Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis Žingsnis 13
Sūris išsilydo, galima patiekti ir valgyti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, jūsų receptai, Naujųjų metų išvakarių šventė, šnicelis, receptų knyga

Kategorijos