Publikavimo data: 2025-08-18
Orkaitėje keptas smulkintas kiaulienos šnicelis
Tokiu pavidalu šnicelis būna minkštas ir skanus.
Žingsnis 1
Marinuokite šnicelį prieskoniuose, aliejuje.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite, sudėkite česnaką.
Žingsnis 3
Sudėkite miltus, kiaušinį, sūrį, majonezą.
Žingsnis 4
Viską išmaišykite ir palikite kuriam laikui (aš palikau per naktį).
Žingsnis 5
Jaunas, griežinėliais supjaustytas žalias bulves sumaišykite su adygeum druska ir aliejumi.
Žingsnis 6
Sudėkite jį ant svogūnų.
Žingsnis 7
Formuokite šnicelį plokščiais pyragėliais.
Žingsnis 8
Apšlakstykite graikišku jogurtu ir sojų padažu.
Žingsnis 9
Ant viršaus uždėkite pomidorų ir žaliųjų svogūnų.
Žingsnis 10
Druska, pipirai ir galima aptepti likusiu jogurtu, pašauti į orkaitę, kol bus paruošti.
Žingsnis 11
Kai jis bus paruoštas, išimkite jį iš orkaitės.
Žingsnis 12
Pabarstykite sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę, net jei ji jau išjungta.
Žingsnis 13
Sūris išsilydo, galima patiekti ir valgyti.
Kategorijos