Publikavimo data: 2024-06-08
Orkaitėje kepti lašiniai su mėsos sluoksniu
Artėja šalti orai, todėl vis dažniau norisi ko nors karšto ir sotaus. Galite pasigaminti aromatingų iešmelių, keptų su garstyčiomis ir prieskoniais folijoje. Gaunasi labai pikantiški, švelnūs ir skanūs. Tai puikus užkandis prie degtinės ar brendžio. Jei norite aštresnio skonio, į marinatą galite įdėti lauro lapų ir česnako skiltelių.
Žingsnis 1
Sumaišykite garstyčias su druska, pipirais, džiovintu česnaku, paprika ir kalendra. Šiuo mišiniu gerai ištepkite lašinius. Suvyniokite ją į kelis folijos sluoksnius ir 25-40 min. marinuokite šaldytuve.
Žingsnis 2
Tada neišvynioję folijos dėkite lašinius 40 minučių į 200 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos