Orkaitėje kepti lašiniai su mėsos sluoksniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Orkaitėje kepti lašiniai su mėsos sluoksniu

Artėja šalti orai, todėl vis dažniau norisi ko nors karšto ir sotaus. Galite pasigaminti aromatingų iešmelių, keptų su garstyčiomis ir prieskoniais folijoje. Gaunasi labai pikantiški, švelnūs ir skanūs. Tai puikus užkandis prie degtinės ar brendžio. Jei norite aštresnio skonio, į marinatą galite įdėti lauro lapų ir česnako skiltelių.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
666 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
70 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Orkaitėje kepti lašiniai su mėsos sluoksniu Žingsnis 1
Sumaišykite garstyčias su druska, pipirais, džiovintu česnaku, paprika ir kalendra. Šiuo mišiniu gerai ištepkite lašinius. Suvyniokite ją į kelis folijos sluoksnius ir 25-40 min. marinuokite šaldytuve.

Žingsnis 2

Orkaitėje kepti lašiniai su mėsos sluoksniu Žingsnis 2
Tada neišvynioję folijos dėkite lašinius 40 minučių į 200 °C įkaitintą orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos