Publikavimo data: 2024-05-26
Oro kalakutienos suflė
Suflė suflė atsirado Prancūzijoje ir paprastai buvo ruošiama karaliaus Liudviko pusryčiams. Žinoma, jos konsistencija nebuvo tokia aitri kaip dabar, nes tada nebuvo tokių techninių galimybių kaip dabar. Dabar suflė laikoma aukštosios virtuvės patiekalu.
Žingsnis 1
Virkite morkas, kol jos išvirs iki pusės, tada sudėkite brokolius ir virkite dar 7 minutes. Išvirusias daržoves taip pat pertrinkite per mėsmalę.
Žingsnis 2
Kalakutienos filė sumalkite per mėsmalę ant vidutinio dydžio sietelio arba sumalkite blenderiu. Į maltą mėsą sudėkite maltas daržoves, trynius, grietinėlę, žoleles, druską ir prieskonius. Baltymus išplakite iki vientisų putų ir taip pat įmaišykite į maltą mėsą. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Kepimo indą patepkite aliejumi ir pripildykite beveik iki viršaus. Kepimo formą iki vidurio pripildykite vandens, panardinkite į ją formą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 25 min. 200C temperatūroje.
Kategorijos