Publikavimo data: 2024-06-09
Oro varškės apkepas
Troškinys yra sveikiausias patiekalas. Patiekalas yra saldaus ir ryškaus skonio. Troškinys gaunasi skanus, lengvas ir lengvas. Kiekvienas troškinio gabalėlis tirpsta burnoje. Patiekalą gali pasigaminti kiekvienas, nereikia ypatingų įgūdžių. Šis desertas puikiai tiks prie stiprios arbatos.
Žingsnis 1
Nuplaukite rūgštynes ir 15 minučių pamirkykite verdančiame vandenyje. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite juos su cukrumi bei vaniliniu cukrumi. Tada sudėkite varškę ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Tada suberkite manų kruopas, sodą ir grietinę. Viską labai gerai išmaišykite. Tada sudėkite sultenes ir išmaišykite. Varškės masę palikite 30 minučių, kad išbrinktų manų kruopos.
Žingsnis 3
Paimkite kepimo formą ir patepkite ją sviestu. Tada pabarstykite kruopomis ir pripildykite formą apkepo. Pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių. Kepkite, kol paruduos.
Kategorijos